Cos cumparaturi

No items in cart

 

header

Zilele sunt friguroase, se înserează de la ora 18.00, iar lipsa de energie specifică iernii ne îndeamnă mai degrabă spre canapeaua din faţa televizorului decât spre terenul de sport.Nu vă lăsaţi prinşi în această capcană! Iarna nu este un motiv de sedentarism.Există o mulţime de motive pentru a face mişcare indiferent de anotimp. Exerciţiile fizice, efectuate în mod regulat şi constant, contribuie la întărirea sistemului imunitar, la prevenirea excesului ponderal, la menţinerea tonusului şi a stării de bine.Pentru a putea duce până la capăt antrenamentele propuse fără dureri de articulaţii şi plini de energie, consumă suplimente nutriţionale dedicate persoanelor active!

Sport = sănătate

 

articular 350 250

 Glucozamina şi condroitina sunt esenţiale în menţinerea sănătăţii articulaţiilor şi cartilajelor, iar acidul hialuronic şi metil-sulfonil metanul stimulează producţia de lichid sinovial. 

Toate acestea le găseşti în Joint Protex Forte – recomandat persoanelor care fac sport regulat pentru a asigura un plus de protecţie şi suport.

 

 

c16b962f a345 4dab a47c 6d1f8c86117e

 

Aliatul corpului bine definit este hormonul natural de creştere din Power Booster, care stimulează creşterea ţesuturilor musculare, formarea cartilajelor şi a oaselor, crescând semnificativ puterea fizică.

 

 

 

 

2690f117 d294 4271 b27b 52bfb5157ac0

 

 

Menţine sănătatea sistemului osos, muscular şi nervos cu ajutorul combinaţiei perfecte de calciu şi magneziu, suplimentate cu vitaminele D3 şi K2 din Calcium Magnesium Plus.

 

 

 

1263e2d8 66c6 4407 b8f7 235c628a242b

Dacă faci sport în mod constant, poate te confrunţi cu dureri şi disconfort articular. Pentru menţinerea flexibilităţii şi funcţionării normale ale articulaţiilor,   precum şi un efect antiinflamator dovedit, Curcuma Pro - produsul pe bază de curcuma sau turmeric este soluţia perfectă!

 

 

 

 


Te aşteptăm oricând pe www.nutritop.ro. Urmăreşte-ne şi pe Facebook!

 Peste această promoţie, dacă sunt îndeplinite condiţiile, se aplică ulterior promoţiile enumerate mai jos.

Pachetele în serviciul sănătăţii, frumuseţii şi afacerii

Dacă optaţi pentru Pachetele CaliVita, veţi obţine cele mai îndrăgite produse ale noastre într-un ambalaj practic, la un preţ special. Pachetele vă oferă câte 4 sticle la preţ de 3, astfel încât cea de-a patra este cadou, iar expedierea e gratuită! Ingredientele organice din compoziţie, cum ar fi mult îndrăgitul Noni, nou descoperitul Acai sau Echinaceea, o plantă care şi-a dovedit deja eficienţa în medicina tradiţională, toate ajută la menţinerea sănătăţii întregii familii.

Pachetele noastre nu te ajută doar să îţi păstrezi sănătatea, ci şi să îţi dezvolţi afacerea. Pachetele cu o valoare ridicată generează o cifră de vânzări mai mare în reţeaua ta, iar tu poţi revinde produsele la preţ cu amănuntul, crescându-ţi astfel venitul.

Pe lângă Pachetele noastre cu 4 produse, acum poţi cumpăra împreună şi cremele Aquabelle de zi şi de noapte şi loţiunea demachiantă Aquabelle, într-un pachet elegant, la preţ redus. Datorită substanţelor active atent selectate, aplicarea concomitentă a celor trei produse asigură curăţarea adecvată a tenului, îi creşte rezistenţa la impactul zilnic cu mediul şi asigură regenerarea în timpul nopţii. Dacă alegi Aquabelle Beauty Pack, vei achiziţiona cremele noastre la un preţ special. În plus, acesta poate reprezenta cadoul perfect, datorită ambalajului elegant. Surprinde-i pe cei dragi ţie cu acest pachet de ziua lor.

Organic Noni Pack

noni pack* La o comandă conţinând 3 flacoane de Noni Organic, CaliVita vă oferă cadou al 4-lea flacon de Noni Organic

 

 

Organic Acai Pack

 Acai Pack* La o comandă conţinând 3 flacoane de Acai Organic, CaliVita vă oferă cadou al 4-lea flacon de Acai Organic.

 

 

 

 

Aquabelle Pack

 Aquabelle Pack 3 în 1* La o comandă conţinând cele 3 produse din gama Aquabelle, CaliVita vă oferă o reducere de 29% din preţul cumulat al produselor (preţ pachet: 115,5 lei).

 

 

 

Gummy Kids Pack

pachet gummy kids 3 x 60 jeleuri * La o comandă conţinând 3 produse Gummy Kids, CaliVita vă ofera o reducere de 18 % din preţul cumulat al celor 3 produse (preţ pachet: 153 lei).

 

 

PROMOŢIE AQUARION

Aquarion Water Ionizer and Filter* La o comandă de 1 aparat filtru-ionizator de apă AQUARION, CaliVita vă oferă cadou:

  •  1 Dedurizator de apă GoldMax Magnet în valoare de 516 lei,
  •  1 Voucher-discount la cumpărături (de orice produse Calivita) în valoare de 500 lei, cheltuibil la o singură factură, în limita a 60% din valoarea facturii.


 Promoţii valabile doar pentru clienţii care se înregistrează ca membri în reţeaua de consumatori Calivita (solicitând CARDUL de consumator) şi pentru cei care sunt deja membri..


Notă: CARDUL DE CONSUMATOR se eliberează în urma comunicarii în scris a datelor din buletin (serie şi număr, CNP, domiciliu) pe adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi va fi asociat promoţiilor şi reducerilor aferente fiecărei comenzi pe care o veţi efectua de la data emiterii lui (inclusiv prima comandă). Toate promoţiile sunt ÎN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL. Ele se aplică automat la facturarea produselor în cazul în care comanda se încadrează în condiţiile promoţionale.

* REDUCERE de 10% din preţul afişat pe site la orice produs sau produse achiziţionate, exceptând aparatul Aquarion şi promoţiile expuse mai sus.* Livrarea prin Poştă şi prin Curier este GRATUITĂ la toate comenzile de mai mult de 2 produse ale membrilor noi sau vechi..

Recomandări

Certificatele noastre