Cos cumparaturi

No items in cart

Promoţii valabile în perioada 21 - 27 iunie

Promoţia Săptămânii

FB prostp2 corrŞtiai că mărirea prostatei afectează jumătate dintre bărbaţii cu vârsta cuprinsă între 50 – 60 de ani şi poate cauza urinări frecvente şi dificile.

Dacă te găseşti în situaţia de mai sus, îţi recomandămPachet Pro Man.

Carvacrolul din uleiul de oregano are un puternic efect antimicrobian, iar Pro STP conţine un complex de compuşi biologic activi cu efect antiinflamator, reducând simptomele cauzate de mărirea şi inflamarea prostatei. 

 

 

comanda

 

 

Produsul Săptămânii

FB vitalman corrjpg

 

Mulţi factori ne pot afecta negativ starea de spirit şi implicit relaţia cu persoana dragă. Vital Man conţine ingrediente active menite să îmbunătăţească condiţia generală, să crească vitalitatea şi să îmbunătăţească viaţa de cuplu.

 

 

comanda


Te aşteptăm oricând pe www.nutritop.ro. Urmăreşte-ne şi pe Facebook!


 

  

 Promoţii valabile doar pentru clienţii care se înregistrează ca membri în reţeaua de consumatori Calivita (solicitând CARDUL de consumator) şi pentru cei care sunt deja membri..

Notă: CARDUL DE CONSUMATOR se eliberează în urma comunicarii în scris a datelor din buletin (serie şi număr, CNP, domiciliu) pe adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi va fi asociat promoţiilor şi reducerilor aferente fiecărei comenzi pe care o veţi efectua de la data emiterii lui (inclusiv prima comandă). Toate promoţiile sunt ÎN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL. Ele se aplică automat la facturarea produselor în cazul în care comanda se încadrează în condiţiile promoţionale.

* REDUCERE de 10% din preţul afişat pe site la orice produs sau produse achiziţionate, exceptând aparatul Aquarion şi promoţiile expuse mai sus.* Livrarea prin Curier este GRATUITĂ la toate comenzile de mai mult de 2 produse ale membrilor noi sau vechi..

Recomandări

Certificatele noastre