Cos cumparaturi

No items in cart

Pachetele în serviciul sănătăţii, frumuseţii şi afacerii

 

pachete produseDacă optaţi pentru Pachetele CaliVita, veţi obţine cele mai îndrăgite produse ale noastre într-un ambalaj practic, la un preţ special. Pachetele vă oferă câte 4 sticle la preţ de 3, astfel încât cea de-a patra este cadou, iar expedierea e gratuită!Ingredientele organice din compoziţie, cum ar fi mult îndrăgitul Noni, nou descoperitul Acai sau Echinaceea, o plantă care şi-a dovedit deja eficienţa în medicina tradiţională, toate ajută la menţinerea sănătăţii întregii familii.

Pachetele noastre nu te ajută doar să îţi păstrezi sănătatea, ci şi să îţi dezvolţi afacerea. Pachetele cu o valoare ridicată generează o cifră de vânzări mai mare în reţeaua ta, iar tu poţi revinde produsele la preţ cu amănuntul, crescându-ţi astfel venitul.

Pe lângă Pachetele noastre cu 4 produse, acum poţi cumpăra împreună şi cremele Aquabelle de zi şi de noapte şi loţiunea demachiantă Aquabelle, într-un pachet elegant, la preţ redus. Datorită substanţelor active atent selectate, aplicarea concomitentă a celor trei produse asigură curăţarea adecvată a tenului, îi creşte rezistenţa la impactul zilnic cu mediul şi asigură regenerarea în timpul nopţii. Dacă alegi Aquabelle Beauty Pack, vei achiziţiona cremele noastre la un preţ special. În plus, acesta poate reprezenta cadoul perfect, datorită ambalajului elegant. Surprinde-i pe cei dragi ţie cu acest pachet de ziua lor.

 


Te aşteptăm oricând pe www.nutritop.ro. Urmăreşte-ne şi pe Facebook!

 Peste această promoţie, dacă sunt îndeplinite condiţiile, se aplică ulterior promoţiile enumerate mai jos.

Pachetele în serviciul sănătăţii, frumuseţii şi afacerii

Dacă optaţi pentru Pachetele CaliVita, veţi obţine cele mai îndrăgite produse ale noastre într-un ambalaj practic, la un preţ special. Pachetele vă oferă câte 4 sticle la preţ de 3, astfel încât cea de-a patra este cadou, iar expedierea e gratuită! Ingredientele organice din compoziţie, cum ar fi mult îndrăgitul Noni, nou descoperitul Acai sau Echinaceea, o plantă care şi-a dovedit deja eficienţa în medicina tradiţională, toate ajută la menţinerea sănătăţii întregii familii.

Pachetele noastre nu te ajută doar să îţi păstrezi sănătatea, ci şi să îţi dezvolţi afacerea. Pachetele cu o valoare ridicată generează o cifră de vânzări mai mare în reţeaua ta, iar tu poţi revinde produsele la preţ cu amănuntul, crescându-ţi astfel venitul.

Pe lângă Pachetele noastre cu 4 produse, acum poţi cumpăra împreună şi cremele Aquabelle de zi şi de noapte şi loţiunea demachiantă Aquabelle, într-un pachet elegant, la preţ redus. Datorită substanţelor active atent selectate, aplicarea concomitentă a celor trei produse asigură curăţarea adecvată a tenului, îi creşte rezistenţa la impactul zilnic cu mediul şi asigură regenerarea în timpul nopţii. Dacă alegi Aquabelle Beauty Pack, vei achiziţiona cremele noastre la un preţ special. În plus, acesta poate reprezenta cadoul perfect, datorită ambalajului elegant. Surprinde-i pe cei dragi ţie cu acest pachet de ziua lor.

Organic Noni Pack

noni pack* La o comandă conţinând 3 flacoane de Noni Organic, CaliVita vă oferă cadou al 4-lea flacon de Noni Organic

 

 

Organic Acai Pack

 Acai Pack* La o comandă conţinând 3 flacoane de Acai Organic, CaliVita vă oferă cadou al 4-lea flacon de Acai Organic.

 

 

 

 

Aquabelle Pack

 Aquabelle Pack 3 în 1* La o comandă conţinând cele 3 produse din gama Aquabelle, CaliVita vă oferă o reducere de 29% din preţul cumulat al produselor (preţ pachet: 115,5 lei).

 

 

 

 

 


 Promoţii valabile doar pentru clienţii care se înregistrează ca membri în reţeaua de consumatori Calivita (solicitând CARDUL de consumator) şi pentru cei care sunt deja membri..


Notă: CARDUL DE CONSUMATOR se eliberează în urma comunicarii în scris a datelor din buletin (serie şi număr, CNP, domiciliu) pe adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi va fi asociat promoţiilor şi reducerilor aferente fiecărei comenzi pe care o veţi efectua de la data emiterii lui (inclusiv prima comandă). Toate promoţiile sunt ÎN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL. Ele se aplică automat la facturarea produselor în cazul în care comanda se încadrează în condiţiile promoţionale.

* REDUCERE de 10% din preţul afişat pe site la orice produs sau produse achiziţionate, exceptând aparatul Aquarion şi promoţiile expuse mai sus.* Livrarea prin Poştă şi prin Curier este GRATUITĂ la toate comenzile de mai mult de 2 produse ale membrilor noi sau vechi..

Recomandări

Certificatele noastre