Cos cumparaturi

No items in cart

Aquabelle Regenerating Cream (50 ml)

Aquabelle Regenerating Cream (50 ml)
48.95 lei
COD : CC0009

CREMA REGENERATOARE DE ZI

certificat produs calivitaIngredientul principal al cremei îl reprezintă ceramida (o lipidă naturală), care regenerează pielea şi îi măreşte capacitatea de reţinere a umezelii. Îmbunătăţeşte flexibilitatea pielii, reducând astfel ridurile, şi asigură în mod eficient protecţia împotriva efectelor nocive ale mediului înconjurător. Un alt ingredient important este vitamina E, care, datorită efectelor sale antioxidante, asigură pielii o protecţie excelentă împotriva proceselor oxidative dăunătoare. În principiu, este o cremă de zi, dar constituie şi o bază ideală pentru machiaj.

Ştiaţi că ?

Apa cu un conţinut redus de deuteriu are un efect benefic asupra diviziunii celulare, întârziind astfel îmbătrânirea?

Avize şi Notificări

crema cu efect regeneratorAquabelle Regenerating, unul din produsele cosmetice revolutionare din gama Aquabelle de la CaliVita Cosmetics, este o crema de zi cu efect regenerator si hidratant.

Aquabelle Regenerating contine ingrediente atent selectionate, pentru a asigura cea mai buna ingrijire a pielii, printre care cele mai importante sunt apa saracita in deuteriu, ceramidele si vitamina E.

Apa saracita in deuteriu incetineste procesul de diviziune al celulelor si implicit pe cel de imbatranire, mentinand astfel tineretea si prospetimea pielii. Cercetarile efectuate in domeniul medical au demonstrat faptul ca celulele anormale (care stau la baza afectiunilor maligne) nu pot rezista intr-un mediu in care nivelul de deuteriu este scazut. Astfel, prin continutul de apa saracita in deuteriu, Aquabelle Regenerating reduce riscul aparitiei afectiunilor dermatologice, hidrateaza tenul in profunzime si reda elasticitatea pielii.

Ceramidele intra in componenta lipidelor ce se afla in piele, avand o localizare intraepidemica. Acestea au rol in mentinerea umiditatii din tesutul cutanat. Aquabelle Regenerating este perfecta pentru tenul uscat, mentinand bariera naturala de retinere a umiditatii in celulele tesutului cutanat. Ceramidele ajuta, de asemenea, la mentinerea elasticitatii pielii, la reducerea ridurilor si la protejarea impotriva efectelor daunatoare ale factorilor de mediu.

Vitamina E continuta de crema Aquabelle Regenerating are efect antioxidant si anti imbatranire, protejand celulele epidermei impotriva proceselor oxidative daunatoare.

Se recomanda pentru uzul zilnic, dar poate fi utilizata si ca baza pentru aplicarea machiajului.IN ATENTIA CONSUMATORILOR

In conformitate cu legislatia europeana (Directiva 76/768/EEC), indicarea perioadei de valabilitate pe produsele cosmetice nu este obligatorie in cazul produselor cu o perioada de valabilitate de peste 30 de luni. Pentru acest tip de produse se va indica perioada de timp de la deschiderea ambalajului in care produsul poate fi utilizat fara a constitui un pericol pentru consumator. In acest sens in legislaţie este prevazuta utilizarea unui simbol care reprezinta o cutie de crema deschisa (a se vedea figura de mai jos) urmat de perioada valabilitatii de la deschidera ambalajului (exprimata in luni) care se va trece in interiorul simbolului sau alaturi de acesta.