Cos cumparaturi

No items in cart

Aquabelle Nurishing Cream (50 ml)

Aquabelle Nurishing Cream (50 ml)
48.95 lei
COD : CC0008

CREMA NUTRITIVĂ DE NOAPTE


certificat produs calivitaParticularitatea acestei creme este dată de emulsia formată din apă cu conţinut redus de deuteriu şi squalan (esenţă de ulei de măsline), care asigură o hidratare profundă prin eliberarea treptată şi controlată a ingredientelor sale active, având astfel un efect hidratant şi nutritiv imediat. Uleiul de avocado din compoziţie hrăneşte şi reîntinereşte pielea uscată şi deshidratată. Datorită conţinutului mare de vitamina E, este o soluţie excelentă nu doar pentru tenul uscat, ci şi pentru tenul cu probleme (de exemplu, psoriazis). Este ideală ca şi cremă de noapte.

Ştiaţi că ?

Apa cu un conţinut redus de deuteriu are un efect benefic asupra diviziunii celulare, întârziind astfel îmbătrânirea?

Avize şi Notificări

crema noapte 2Aquabelle Nourishing este o crema nutritiva de noapte cu ingrediente naturale, potrivita pentru orice tip de piele si recomandata mai ales pe perioada sezonului rece.

Aquabelle Nourishing are o actiune puternica de hidratare si de hranire a tenului. In afara de apa saracita in deuteriu, printre ingrediente regasim esenta de ulei de masline (squalanul), o emulsie unica de ulei-in-apa si apa-in-ulei, ce are un efect hidratant si hranitor imediat. Asigura o hidratare buna datorita faptului ca elibereaza treptat ingredientele.

Aquabelle Nourishing face parte din gama Aquabelle de la CaliVita Cosmetics, la fabricarea careia s-au folosit tehnologii de ultima ora. Apa saracita in deuteriu (ASD) este principalul ingredient al tuturor produselor.

Deuteriu; este unul din izotopii hidrogenului. In natura, nucleul celor mai multi atomi contine un proton, insa nucleul de hidrogen mai poate contine si un proton si un neutron sau un proton si doi neutroni, in primul caz purtand denumirea de deuteriu, iar in al doilea, de tritiu.

Apa saracita in deuteriu actioneaza in mod benefic asupra diviziunii celulare. Cand concentratia de deuteriu din apa este mica, atunci si activitatea de diviziune celulara este mai mica, adica procesul de imbatranire este mai lent.

Printre primii oameni de stiinta care au studiat efectele apei saracite in deuteriu se numara specialistul maghiar in biologie moleculara Ghabor Somlya, care a aratat ca celulele sanatoase se pot adapta usor concentratiei mici de deuteriu, in timp ce celulele maligne nu pot reusi acest lucru. Drept urmare, apa saracita in deuteriu ajuta la distrugerea celulelor maligne si hidrateaza pielea in profunzime.

Un alt ingredient de baza al cremei nutritive Aquabelle Nourishing este uleiul de avocado, cu rol hranitor si de improspatare a pielii. Datorita continutului de vitamina A si E, uleiul de avocado este recomandat atat pentru ingrijirea tenului uscat cat si a celui cu probleme ca psoriazis.

Se recomanda pentru uzul zilnic, pentru a hrani si hidrata pielea, dar poate fi utilizata si ca baza pentru aplicarea machiajului.

Mod de aplicare:

Crema nutritiva Aquabelle Nourishing se aplica dupa curatarea in prealabila a tenului, inainte de culcare.IN ATENTIA CONSUMATORILOR

In conformitate cu legislatia europeana (Directiva 76/768/EEC), indicarea perioadei de valabilitate pe produsele cosmetice nu este obligatorie in cazul produselor cu o perioada de valabilitate de peste 30 de luni. Pentru acest tip de produse se va indica perioada de timp de la deschiderea ambalajului in care produsul poate fi utilizat fara a constitui un pericol pentru consumator. In acest sens in legislaţie este prevazuta utilizarea unui simbol care reprezinta o cutie de crema deschisa (a se vedea figura de mai jos) urmat de perioada valabilitatii de la deschidera ambalajului (exprimata in luni) care se va trece in interiorul simbolului sau alaturi de acesta.