Cos cumparaturi

No items in cart

Aquabelle Hydrating Cleanser Lotion (150 ml)

Aquabelle Hydrating Cleanser Lotion (150 ml)
58.74 lei
COD : CC0007

Loţiune demachiantă hidratantă


certificat produs calivitaCaracteristica unică a acestei loţiuni este că, în timp ce asigură o excelentă curăţare a feţei, o şi hidratează. Nu necesită clătirea feţei după folosire. Ingredientele sale active sunt uleiurile de avocado şi jojoba, care îndepărtează uşor, dar eficient, reziduurile de pe piele, în vreme ce conţinutul ridicat de vitamina E asigură protecţia împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi. Are un plăcut efect revigorant.

Ştiaţi că ?

Apa cu un conţinut redus de deuteriu are un efect benefic asupra diviziunii celulare, întârziind astfel îmbătrânirea?

Avize şi Notificări

 

cosmeticaHidratarea pielii este importanta nu doar din punct de vedere estetic. Hidratand pielea, o protejam de efectele externe daunatoare si, in acelasi timp, prevenim evaporarea apei din organism. Odata cu inaintarea in varsta, dar si pe parcursul zilei, hidratarea pielii scade, prin urmare una din cele mai importante etape ale infrumusetarii este hidratarea adecvata a pielii. Pentru o hidratare optima, este foarte important sa consumam o cantitate suficienta de lichide, sa ne curatam pielea si sa aplicam sistematic creme de calitate (cum ar fi, de exemplu, gama de produse cosmetice Aquabelle).

In general, tipul de ten pe care il avem este genetic. Indiferent insa de tipul acestuia, cu o ingrijire adecvata putem obtine un ten luminos si hidratat. Orice tip de ten beneficiaza de aceeasi rutina zilnica si anume curatare, hranire si hidratare.

In ceea ce proveste ingrijirea tenului au avut loc schimbari spectaculoase in ultimii ani, folosindu-se ingrediente noi si proceduri de ultima ora.

CaliVita Cosmetics, folosindu-se de ultimele tehnologii, a imbogatit oferta cu gama Aquabelle, ce contine trei produse: o lotiune hidratanta demachianta, o crema regeneratoare de zi si o crema nutritiva de noapte. Apa saracita in deuteriu (ASD) este principalul ingredient al tuturor produselor.

Deuteriul este unul din izotopii hidrogenului. In natura, nucleul celor mai multi atomi contine un proton, insa nucleul de hidrogen mai poate contine si un proton si un neutron sau un proton si doi neutroni, caz in care acesta se numeste deuteriu, iar in al doilea, tritiu.

Experimentele au demonstrat ca apa saracita in deuteriu are efecte benefice in diviziunea celulara. Procesul de diviziune celulara este cu atat mai lent cu cat concentratia de deuteriu din apa este mai mica, fapt tradus prin incetinirea "imbatranirii" organismului. Diviziunile celulare rapide cresc si riscurile aparitiei unor defecte.

Omul de stiinta maghiar Ghabor Somlyai, specialist in biologia moleculara este cel care a descoperit efectele apei saracita in deuteriu. Celule sanatoase se pot adapta usor concentratiei mici de deuteriu, in timp ce celulele maligne nu pot reusi acest lucru. Astfel, are loc distrugerea celulelor maligne, scaderea masei lor sau o regresie a acestora. Se ofera, de asemenea, o hidratare a pielii mai buna, mai multa elasticitate si mai multa vitalitate.

Aquabelle Cleanser – lotiune demachianta hidratanta – are efect delicat de curatare si de hidratare a tenului. Unul din ingredientele principale este apa saracita in deuteriu, uleiul de jojoba si avocado, vitamina E si bisabololul. Uleiul de avocado este un excelent hidratant al pielii iar uleiul de jojoba are un efect placut, revigorant. Uleiul de jojoba este frcvent utilizat in produsle cosmetice, avand o structura asemanatoare cu cea a grasimi umane.

Uleiul de avocado are rol hranitor si de improspatare a pielii uscate, catifeland tenul matur. Poate fi folosit atat pentru tenul uscat cat si pentru tenul cu probleme (psoriazis), datorita continutului ridicat in vitamina A si E din compozitie.

Vitamina E continuta in crema asigura un puternic efect antioxidant si anti imbatranire. Protejeaza celule epidermei impotriva proceselor oxidative daunatoare.

Se recomanda pentru uzul zilnic, dar poate fi utilizata si ca baza pentru aplicarea machiajului.IN ATENTIA CONSUMATORILOR

In conformitate cu legislatia europeana (Directiva 76/768/EEC), indicarea perioadei de valabilitate pe produsele cosmetice nu este obligatorie in cazul produselor cu o perioada de valabilitate de peste 30 de luni. Pentru acest tip de produse se va indica perioada de timp de la deschiderea ambalajului in care produsul poate fi utilizat fara a constitui un pericol pentru consumator. In acest sens in legislaţie este prevazuta utilizarea unui simbol care reprezinta o cutie de crema deschisa (a se vedea figura de mai jos) urmat de perioada valabilitatii de la deschidera ambalajului (exprimata in luni) care se va trece in interiorul simbolului sau alaturi de acesta.