Cos cumparaturi

No items in cart

organicare1Există pe piață nenumărate companii de produse cosmetice care, în loc să aibă drept scop curăţirea şi îngrijirea organismului, nu încearcă decât să îşi vândă sub orice formă produsele, chiar în detrimentul sănătăţii noastre.

Astfel, se comercializează produse cosmetice cu abrazivi, paste de dinți care conțin agenți de stimulare a salivării, geluri de duș cu agenți agresivi degresanți și substanțe care irită pielea, balsamuri de păr care nu permit scalpului să respire... și lista poate continua. Prin urmare,

s-a creat o cerere motivată de produse organice, care să sprijine frumusețea și puritatea naturale.

Avem onoarea să vă prezentăm gama de produse organice OrganiCare, disponibile în curând în rețeaua CaliVita: gel de duș, loțiune de corp, șampon, balsam de păr, pastă de dinți și un balsam special „de prim ajutor”.

Stăruinţă și îngrijire

Ce au în comun toate acestea? Calitate, puritate, eficiență, atenţie maximă în cadrul procesului de producţie și un parfum irezistibil. Toți membrii familiei pot folosi produsele noastre, care sunt excelente pentru toate tipurile de piele. Ele întăresc capacitatea de autoapărare a pielii și îi redau echilibrul.

Plantele organice din compoziţie provin din culturi organice şi au fost îngrijite cu cea mai mare atenție: frunzele și fructele au fost culese cu mâna și pregătite cu grijă pentru procesare; procesarea are loc la temperaturi joase, astfel încât vitaminele, antioxidanții și polifenolii să nu își piardă efectele benefice. Pe parcursul acestui proces nu se folosesc aditivi chimici. Fiecare etapă a producției este monitorizată în continuu, rezultatul final fiind un produs pur, de cea mai înaltă calitate.

Comorile naturii închise într-o sticlă

organicare3Principalele ingrediente active ale produselor noastre cosmetice sunt aloe vera, uleiul de măsline, uleiul din germeni de grâu, lavanda, rozmarinul și untul de Shea.

Efectele tămăduitoare ale aloe vera sunt cunoscute de mii de ani, iar din anii ‘60 încoace au fost recunoscute și de FDA (Food and Drug Administration). Nu putem enumera aici toate efectele benefice ale acestei plante, ci vom menționa doar câteva dintre ele: accelerează vindecarea rănilor, regenerează ţesutul, acţionează ca un antiinflamator, calmează, hidratează pielea arsă sau iritată, previne apariția bacteriilor, virușilor și ciupercilor, încetinește îmbătrânirea pielii.

Astfel, putem chema în ajutor această plantă miraculoasă în caz de piele uscată, inflamată, crăpată sau de iritaţii cauzate de scutece, arsuri, psoriazis.

organicare4Uleiul de măsline este, de asemenea, foarte frecvent utilizat în medicina tradițională, fiind bogat în acizi grași nesaturați, provitamine, vitamina E şi antioxidanți. Acesta reprezintă o bază excelentă pentru regenerarea pielii și pentru tratamentele anti-aging.

Pe lângă faptul că ajută în lupta împotriva îmbătrânirii pielii, are capacitatea de a vindeca rănile și are un efect antifungic.

Uleiul din germeni de grâu are un conținut extrem de ridicat de vitamina E și poate fi folosit în domeniul anti-aging. Reduce semnele de îmbătrânire a pielii, este un puternic antioxidant, emolient și regenerant.

Rozmarinul calmează pielea uscată și iritată și, chiar dacă mulți nu știu lucrul acesta, stimulează creșterea părului.

Lavanda este cunoscută în special pentru capacitățile ei de relaxare, însă rolul său nu se limitează la aceasta. Este un relaxant muscular excelent, un puternic sedativ și poate accelera chiar şi vindecarea rănilor.

Toți cei care cunosc untul de Shea știu că nenumăratele efecte benefice ale acestuia ar merita un articol separat. Are un efect hidratant de durată, sprijină capacitatea de autovindecare a pielii, reduce inflamarea.

Gingii sănătoase, dinți strălucitori

organicare5Nu doar pielea noastră trebuie protejată cu ajutorul substanțelor naturale.

Este foarte important ca pasta de dinți, care poate fi înghițită cu ușurință, să nu conțină substanțe chimice, care cresc riscul de afecțiuni și alergii.

Gama OrganiCare îți oferă două paste de dinți organice, ideale pentru igiena dentară zilnică a întregii familii.

Pasta de dinți cu nalbă, aloe vera și aromă de eucalipt este răcoritoare, are un efect antiinflamator, protejează dinții și calmează gingiile inflamate.

Pasta de dinți cu lut alb și aromă de lămâie și salvie are un puternic efect de albire şi dezinfectare, curăță în profunzime și reprezintă soluția ideală în cazul în care frumusețea dinților e foarte importantă pentru tine.

Ține întotdeauna ajutorul la îndemână!


organicare2
În sfârșit, dorim să îți prezentăm balsamul „de prim ajutor”, care conține o serie de ingrediente excelente, cum ar fi aloe vera, ulei de măsline, mentol, camfor, mușețel, salvie, rozmarin, uncaria tomentosa, arnica montana.

Grație componentelor sale, ameliorează instantaneu durerile reumatice, spasmele musculare, luxaţiile.

Datorită faptului că se prezintă sub formă rotundă, este ușor de utilizat și nu ocupă mult loc. Poate face parte din farmacia de la domiciliu, dar este ideal și pentru excursii sau concedii.

Oferă un ajutor rapid în caz de arsuri sau înțepături, având un efect analgezic, răcoritor și calmant. Se poate aplica și pe piept, fiindcă relaxează căile respiratorii obstrucţionate.

Recomandări

Certificatele noastre