Cos cumparaturi

No items in cart

microscop 260x133

 Le asigurăm astfel

 

Consumul de suplimente alimentare reprezintă o parte integrantă şi utilă a unui stil de viaţă modern. Este însă foarte important ce produse şi ingrediente consumăm. 

 

Control strict al calităţiiCalitate i siguranCaliVita International se străduieşte să le ofere consumatorilor săi tot ce e mai bun. Pentru noi, aceasta înseamnă nu doar că direcţia dezvoltării noastre este definită de nevoile tale, ci şi că mai mult de 3.000 de profesionişti dedicaţi şi cu experienţă din întreaga lume lucrează fără încetare pentru ca produsele noastre să se conformeze rezultatelor celor mai noi cercetări medicale.

Experţii noştri protejează calitatea şi asigură controlul produselor, de la producerea lor şi până ajung la consumatorul final. Iar ţie îţi oferim materiale informative ce conţin o largă gamă de informaţii, atât cu privire la medicina tradiţională, cât şi la ultimele descoperiri ştiinţifice.

Produsele noastre sunt supuse unor teste multiple, de la materii prime şi până la produsul finit. Un număr de 12.000 de teste pe an oferă garanţia că mai mult de 500 de ingrediente ajung pe piaţă având o puritate şi calitate extraordinare.

 

Monitorizare permanentă

 

Marea majoritate a suplimentelor noastre sunt produse într-un mediu farmaceutic în Statele Unite ale Americii. Procesul de producţie a acestora se desfăşoară în concordanţă cu proceduri riguroase de control şi asigurare a calităţii (GMP - Good Manufacturing Practice), fiind monitorizate în permanenţă de FDA (Autoritatea pentru Controlul Alimentelor şi Medicamentelor din Statele Unite). În Europa, unde produsele îndeplinesc în totalitate cerinţele legislaţiei europene, colaborăm strâns cu autorităţile locale de acordare a licenţelor, pentru a ne asigura că produsele noastre respectă toate reglementările locale.

 

Certificatele noastre

 

avizeCalitatea excelentă a produselor noastre este certificată de următoarele sigle:

Vezi care sunt certificatele ce oferă garanţia că produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate.

 Vezi AICI toate certificatele noastre!

Recomandări

Certificatele noastre